Εταιρικό Προφίλ

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1967 από τον Χαρίλαο Λεβέντη, όπου ξεκίνησε από ένα μικρό τρίκυκλο φορτηγό εκτελώντας τοπικές μεταφορές.

Στα πλαίσια της ανάπτυξή της τα τελευταία 20 χρονιά η εταιρεία εμπλουτίζει συνεχώς τον στόλο της από όλους τους τύπους αυτ/των τελευταίας τεχνολογίας EURO 3, 4, 5 & 6.

Μετά σχεδόν 50 χρόνια στο χώρο της μεταφοράς εμπορευμάτων με την εμπειρία, το κατάλληλο προσωπικό και τα ιδιόκτητα φορτηγά κάθε τύπου, αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Η Leventis Trans Group φροντίζει να αναπτύσσει και να παρέχει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς, οι οποίες προσθέτουν αξία στις επιχειρηματικές λειτουργίες των πελατών της και τους βοηθούν να φτάνουν στους δικούς τους πελάτες, με το σωστό προϊόν, στο συμφωνημένο χρόνο και τόπο, στη σωστή ποιοτική & ποσοτική κατάσταση και στο επιθυμητό κόστος.

Επιθυμεί να αποτελεί για τους πελάτες της, τον απαραίτητο συνεργάτη υπηρεσιών μεταφοράς προσφέροντας ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, με υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικό κόστος και σεβασμό, τόσο στους ίδιους όσο και τους πελάτες τους, με σκοπό την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης σε όλες της τις συνεργασίες.